Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

START Bijbels studie Frank ouweneel BBB

18 september 2018-aanvang20:00 - 22:00

Op 18 september 2018 gaan we in Vroomshoop weer verder met de Bijbelstudie-cyclus “Belangrijke Bijbelse Begrippen”.

Onderwerp: “Hoe leiden we een ongelovige tot Jezus” (BBB-22; Deel 2: “Getuigen en evangeliseren”).

Aan het einde van de avond zal (zullen) worden uitgedeeld: Deel 2 van BBB-22 (en eventueel ontbrekende delen) van de Bijbelstudie-Map.

 

BEKNOPTE BIJBELSTUDIE-BESCHRIJVING:

 

Paulus zegt in Rom. 10 : 14 en 17: ”Hoe zullen zij in Hem geloven van Wie zij niet gehoord hebben. Het geloof is uit het horen van het Woord van God”.

Dat betekent rechtstreeks dat elke christen de “plicht” heeft in zijn direkte omgeving vanuit de Bijbel (die hij dan wel goed moet kennen) over het evangelie te spreken: ongelovige familie-leden, vrienden of collega’s aansporen hun zonden in te zien en te belijden, en Jezus Christus aan te nemen als hun persoonlijke Verlosser.

Dat dat niet eenvoudig is blijkt uit de “plankenkoorts” waaraan vele christenen lijden als zij willen getuigen en evangeliseren; want wat moet je bijvoorbeeld met veel voorkomende opmerkingen als “De Bijbel staat vol tegenstrijdigheden !”, “Waarom voorkwam God de zonde niet ?”, “Met de dood is alles uit !”, “Als God liefde is, waar komt dan alle ellende vandaan ?”, enzovoort, enzovoort.

Deze Bijbelstudie, die is opgebouwd uit theorie- en praktijk- sessies, wil de gelovigen bij hun “evangelie-bediening” helpen, want wat is er mooier voor een christen dan iemand tot Jezus te leiden.

 

Heel graag tot ziens op 18/9 in de Pinkstergemeente Vroomshoop, Lindenlaan 43.

Aanvang: 20.00 uur.

 

Met vriendelijke groeten,

Frank en Ada Ouweneel

 

www.frankouweneel.nl

 

bekijk meer dan honderd Bijbelstudie-video’s op onze website

 

www.bijbelstudies.nu

 

lees onze blogs

Gegevens

Datum:
18 september 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie: