Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST !De Nieuwe musical: ‘Over de Brug’ van Gospel groep “Onze opdracht “

17 oktober 2021-aanvang19:00 - 21:30

Afgelast en wordt verzet naar een nieuwe datum in het volgende jaar

Nieuwe musical ‘Over de Brug’  www.onzeopdracht.nl 

Hoe stop je oude, vertrouwde en waardevolle woorden uit de Bijbel in een nieuwe en verrassende verpakking? Gospelkoor ‘Onze Opdracht’ uit Dwingeloo doet dit al jaren en weet op deze manier mensen van jong tot oud te raken met de Bijbelse boodschap die ook nu nog heel actueel is.

Op 27-9-2020komt gospelkoor ‘Onze Opdracht’ onder leiding van Centinus Lubberts naar De Roepstem in Vroomshoopmet hun musical ‘Over de Brug’. De groep is er opnieuw in geslaagd om met eigen mensen en middelen een musical te produceren en uit te voeren. Samen brainstormen, samen vormgeven en daarmee samen een christelijke boodschap met eigen Nederlandstalige teksten uitdragen, dat is het doel.

Gospelkoor ‘Onze Opdracht’ uit Dwingeloo staat voor zang, muziek en meer. Het koor dat in 1973 werd opgericht geeft het begrip meer al sinds 1998 vorm door middel van het bedenken, produceren en uitvoeren van eigen musicals en dienst vullende programma’s.

In de musical ‘Over de Brug’ nemen mensen van nu, een inkijkje in het leven van David, de herdersjongen die koning werd. David maakte veel mee in zijn leven en veel gevoelens van hem worden herkend door mensen van nu. Het koor overbrugt in deze musical de tijd door zo nu en dan in gesprek te gaan met David. Wat heeft David beleefd, wat kunnen wij eeuwen later hiervan leren? Welke gevoelens herkennen wij, waarmee zijn we het eens en waarmee oneens?

De rol van David wordt vertolkt door Auke Mennega, die in eerdere musicals achtereenvolgens in de huid kroop van Jozef, het Levende Water en de Spiegel.

Over de Brug’ is een musical met een verrassend decor, dat meegaat in de tijd. De beamerbeelden, geprojecteerde teksten en lichteffecten versterken de boodschap in de zang van het ongeveer 30 leden tellende koor. Het combo bestaat uit piano, slagwerk, gitaar, dwarsfluit en keyboard.

De uitvoering van ‘Over de Brug’ begint om 19:00 en duurt ruim een uur.

Kom over de brug en laat je verrassen. Iedereen is van harte welkom!

Gegevens

Datum:
17 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Pinkstergemeente vroomshoop
lindenlaan 43
Vroomshoop, 7681 Rc
+ Google Maps