Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nathanja Mulder 2e Kerstdag

26 december 2016-aanvang10:30 - 13:00

Nathanja Mulder zingt en spreekt met passie en een openheid die ontwapenend is. Haar eigen geschreven liederen komen rechtstreeks uit haar hart en haar muzikale medewerking is persoonlijk, puur en warm.

ACHTERGROND

De liefde voor zingen en muziek was er bij Nathanja al op jonge leeftijd. Maar de droom om zelf te zingen voor God ontstond toen ze op 10-jarige leeftijd een concert van The Continental Singers bijwoonde en bij het koor op het podium mocht staan om een liedje mee te zingen. Na afloop van het concert wist ze het zeker: dit wilde ze later ook.

In 2002 riep God haar om een half jaar stage te gaan lopen aan Rosebud School of the Arts in Rosebud, Alberta. Dit werd uiteindelijk de plek waar de passie voor het zingen voor God helemaal oplaaide en haar zangbediening meer gestalte kreeg. Nathanja heeft jarenlange podiumervaring opgedaan door het zingen in diverse koren, aanbiddingteams, Homecoming NL en de Rosebud Dinner Music groep. Tevens maakt ze deel uit van het aanbiddingsteam in haar gemeente en
ze is daar ook aanbiddingsleider.

MUZIEKSTIJL

Nathanja’s eigen geschreven Engels- en Nederlandstalige liedjes zijn gebaseerd op eigen ervaring en zijn voornamelijk te typeren als luisterliedjes.

Kom bij Mij, dat is wat Gods Vaderhart roept naar de wereld. Het is ook precies wat de in 1979 geboren singer-songwriter Nathanja Mulder uit Nederland met haar muziek wil uitdragen: dat God ernaar verlangt dat mensen bij Hem komen. 

Gegevens

Datum:
26 december 2016
Tijd:
10:30 - 13:00
Evenement Categorie: